Sieraden

Sorteren op:

Ontwerp

De mogelijkheden voor het (ver)maken van sieraden zijn oneindig. Heb je een bepaald idee wat je maar niet kunt vinden? Een erfstuk wat niet helemaal je smaak is maar wat je wel wilt behouden en dragen? Een steen maar geen bijpassende ring? Allemaal vragen die heel voor de hand liggend zijn en waar onze goudsmeden je graag bij helpen.

Onze goudsmeden hebben jarenlange ervaring in het (ver)maken van de meest uiteenlopende sieraden en hebben altijd wel een idee om aan jouw wens invulling te geven en doen dit natuurlijk graag. Niets is zo leuk om iemand op deze manier persoonlijk te bedienen en vervolgens met plezier dit unieke stuk te zien dragen!

Heb jij nou een zoals hierboven beschreven vraag, of totaal iets anders maar waar je wel hulp bij nodig hebt? Neem gerust contact met ons op via dit formulier of kom langs in onze winkel in Velp.

Ontwerp Sieraden Paul van Zeeland juweliers

 

Goud, Zilver & Diamant

Onze winkels in Nijmegen en Velp hebben beide een groot aanbod in sieraden in vrijwel ieder segment. Voor de meest trendy sieraden in het zilver van merken als Buddha to Buddha, Rosa di Luca en Zinzi kunt u in onze winkel terecht maar ook voor stijlvolle sieraden in het goud met briljant bent u bij ons aan het juiste adres.

Ben je benieuwd? Kom dan nu al langs in de winkels!Online shoppen van onze sieraden volgt zo snel mogelijk. Heb je een vraag of ben je op zoek naar onze openingstijden? Klik dan hier.

Paul van Zeeland juweliers sieraden Zinzi
Paul van Zeeland juweliers sieraden diamant briliant
 

 

Trouw- & verlovingsringen

Verlovingsring Sieraden Paul van Zeeland juweliers

Het doen van een huwelijksaanzoek begint bij het uitzoeken van de verlovingsring. Met deze ring laat je zien hoeveel je van diegene houdt en de rest van je leven te willen delen. Ons gekwalificeerde personeel helpt jou graag met deze moeilijke maar speciale keuze.

Wat voor een ring moet dit zijn, waar maak ik diegene blij mee en welke maat moet de ring zijn? Allemaal vragen waar je misschien nog niet eerder over hebt nagedacht en hulp bij kunt gebruiken, geen probleem!

Wij beschikken over een ruim aanbod schitterende verlovingsringen in ieder prijssegment. Kom gerust langs in een van onze winkels in Nijmegen of Velp voor advies op maat over misschien wel de belangrijkste aankoop van je leven.


Wanneer er daadwerkelijk getrouwd gaat worden, kiest het toekomstige echtpaar vaak samen een mooie set trouwringen uit. Ook dit is nog niet altijd even makkelijk en kan wat voeten in de aarde hebben. Er is oneindig veel keuze en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit kan er voor zorgen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en wat advies kunt gebruiken om tot een set ringen te komen waar jullie nu én over 40 jaar blij mee zijn.

Ons deskundige personeel is uiterst bekwaam in het achterhalen van jullie behoefte en gaat graag in samenspraak met jullie op zoek naar een set ringen die bij deze behoefte aansluit.

Zijn jullie van plan om te gaan trouwen in de nabije toekomst en ben je benieuwd of wij kunnen helpen met jullie zoektocht. Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak in om in een van onze winkels de mogelijkheden te bespreken. Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.

Trouwringen Sieraden Paul van Zeeland juweliers

Let op! Het grootste deel van de trouwringen wordt op maat gemaakt en hierop kan een levertijd zitten van enkele weken, wacht daarom niet te lang!