Algemene voorwaarden

Prijzen

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen. De producten worden geleverd voor de prijs die geldt op de besteldatum. Mocht de prijs worden aangepast op de dag van de bestelling wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht alvorens er tot verzending wordt overgegaan.

Bestellen en betalen

Online winkelen kan eenvoudig bij Paul van Zeeland juweliers online tot €2500,- middels een van de aangeboden betaalmogelijkheden. Indien de orderwaarde hoger is dan €2500,-, dient er eerst contact opgenomen te worden met [email protected] voor verdere instructies. Om internetfraude tegen te gaan volgen wij strikte richtlijnen.

Verzendkosten

Alle producten worden verzonden volgens de PostNL geldende tarieven. Paul van Zeeland Juweliers is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de producten tijdens het transport. De verzendkosten worden nader bepaald bij afrekening. In de bevestigingsmail van uw order staan de juiste verzendkosten.

Verzenden en afhalen

De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van betaling, tenzij anders afgegeven of overeengekomen. Paul van Zeeland Juweliers stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport van de bestelde goederen. Wij verzenden bestellingen met gerenommeerde en zorgvuldige transporteurs. Daarnaast versturen wij bestellingen verzekerd en tot €25.000,- pas nadat onze strikte richtlijnen zijn gevolgd omtrent persoonsverificatie. Afhalen kan alleen op afspraak en alleen als aan alle vastgestelde verificatievoorwaarden is voldaan. Deze voorwaarden maken wij enkel kenbaar op het moment van bestellen.

Retour

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 30 dagen te retourneren. U dient uw retour per e-mail aan te melden. Paul van Zeeland Juweliers bevestigt vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren. Geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Teruggestuurde artikelen verzonden onder rembours worden niet geaccepteerd. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de door klant opgegeven bankrekeningnummer. De door Paul van Zeeland Juweliers gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.

Afwijkingen

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren op de getoonde foto’s.

Gegevens

De ingevoerde adres- en correspondentie gegevens zullen zo goed mogelijk gecontroleerd worden. Paul van Zeeland Juweliers is niet verantwoordelijk voor het invoeren van adres- en/of correspondentiegegevens. Indien verzending of correspondentie niet ontvankelijk kan zijn door middel van verkeerd ingevoerde gegevens zal Paul van Zeeland Juweliers dit trachten goed op te lossen maar kan nimmer hiertoe verplicht worden.

Aansprakelijkheid

Paul van Zeeland Juweliers kan niet aansprakelijk gesteld worden in verband met bovengenoemde afwijkingen, als ook voor opgelopen beschadigingen aan de goederen tijdens het transport. Bij ontevredenheid over het product kan Paul van Zeeland Juweliers evenmin aansprakelijk gesteld worden.

Annulering

De klant heeft de mogelijkheid om een bestelling te annuleren zonder opgegeven reden. Dit kan telefonisch of via mail, binnen 10 werkdagen na bestelling, indien er geen betaling heeft plaats gevonden. Paul van Zeeland Juweliers is niet verplicht enige aanbetaling te retourneren. Mocht Paul van Zeeland Juweliers binnen 3 werkdagen geen betaling hebben ontvangen, vervalt automatisch de reservering tot kopen.

Auteursrechten

Op alle informatie en afbeeldingen op de website van Paul van Zeeland Juweliers rusten auteursrechten. Deze informatie en/of afbeeldingen gebruiken zonder toestemming is strafbaar.

Voor onze reparatie en winkelvoorwaarden verwijzen wij je naar één van onze winkels.