Sieraden

Reparaties

In het sieraden atelier van Paul van Zeeland, wat is gelegen aan het winkelpand in Velp, zijn onze drie goudsmeden constant bezig met het vermaken, repareren en ontwerpen van sieraden. Wij kunnen bijna alle sieraden repareren in ons eigen atelier. Het voordeel hiervan is dat dit vaak sneller én voordeliger kan dan bij andere ateliers.

Sieraden zijn altijd aan slijtage onderhevig en dit zorgt er voor dat soms een van je kostbare sieraden gerepareerd moet worden. Wanneer je ketting knapt, ring te groot of te klein is geworden, parelcollier losschiet of armband niet meer goed dicht gaat wil je dat dit goed gerepareerd wordt. Het liefst gebeurt dit dan ook nog snel én voordelig. Bij Paul van Zeeland juweliers ben je dan aan het juiste adres.

Van verassingen achteraf is bij ons atelier geen sprake. Bij gecompliceerde reparaties wordt altijd op voorhand een vrijblijvende prijsopgave gemaakt zodat je weet waar je aan toe bent. Overige reparaties worden door ons deskundig personeel in de winkel beoordeeld en krijg je vooraf een richtprijs van de reparatiekosten. Mochten onze goudsmeden achteraf het idee hebben dat hiervan te veel zal worden afgeweken of treden er tijdens de reparaties nieuwe complicaties op? Wij nemen altijd eerst contact op alvorens er kosten worden gemaakt die niet zijn besproken.

Reparaties Sieraden Paul van Zeeland juweliers

Ontwerp

De mogelijkheden voor het (ver)maken van sieraden zijn oneindig. Heb je een bepaald idee wat je maar niet kunt vinden? Een erfstuk wat niet helemaal je smaak is maar wat je wel wilt behouden en dragen? Een steen maar geen bijpassende ring? Allemaal vragen die heel voor de hand liggend zijn en waar onze goudsmeden je graag bij helpen.

Onze goudsmeden hebben jarenlange ervaring in het (ver)maken van de meest uiteenlopende sieraden en hebben altijd wel een idee om aan jouw wens invulling te geven en doen dit natuurlijk graag. Niets is zo leuk om iemand op deze manier persoonlijk te bedienen en vervolgens met plezier dit unieke stuk te zien dragen!

Heb jij nou een zoals hierboven beschreven vraag, of totaal iets anders maar waar je wel hulp bij nodig hebt? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of kom langs in onze winkel in Velp.

Ontwerp Sieraden Paul van Zeeland juweliers