In het sieraden atelier van Paul van Zeeland, wat is gelegen aan het winkelpand in Velp, zijn onze drie goudsmeden constant bezig met het vermaken, repareren en ontwerpen van sieraden. Wij kunnen bijna alle sieraden repareren in ons eigen atelier. Het voordeel hiervan is dat dit vaak sneller én voordeliger kan dan bij andere ateliers.

Sieraden zijn altijd aan slijtage onderhevig en dit zorgt er voor dat soms een van je kostbare sieraden gerepareerd moet worden. Wanneer je ketting knapt, ring te groot of te klein is geworden, parelcollier losschiet of armband niet meer goed dicht gaat wil je dat dit goed gerepareerd wordt. Het liefst gebeurt dit dan ook nog snel én voordelig. Bij Paul van Zeeland juweliers ben je dan aan het juiste adres.

Van verassingen achteraf is bij ons atelier geen sprake. Bij gecompliceerde reparaties wordt altijd op voorhand een vrijblijvende prijsopgave gemaakt zodat je weet waar je aan toe bent. Overige reparaties worden door ons deskundig personeel in de winkel beoordeeld en krijg je vooraf een richtprijs van de reparatiekosten. Mochten onze goudsmeden achteraf het idee hebben dat hiervan te veel zal worden afgeweken of treden er tijdens de reparaties nieuwe complicaties op? Wij nemen altijd eerst contact op alvorens er kosten worden gemaakt die niet zijn besproken.

Reparaties Sieraden Paul van Zeeland juweliers