Het Service Center van Paul van Zeeland Juweliers, gelegen aan het winkelpand in Velp staat bekend om zijn certificering voor vele hoogwaardige horlogemerken. Dit betekent echter niet dat dit de enige horloges zijn die door ons worden gerepareerd. Wij repareren horloges in ieder segment en kunnen de meest eenvoudige tot de meest gecompliceerde horlogereparaties uitvoeren.

Het vervangen van een batterij, een gebroken glas of het herstellen van een sluiting zijn allemaal relatief eenvoudige reparaties die wij op korte termijn, tegen een gunstig tarief kunnen uitvoeren. Omdat alles in eigen beheer wordt gedaan (afgezien van garantiegevallen) hoeft niets te worden opgestuurd en worden vrachtkosten al uitgesloten.

Van verrassingen achteraf is bij ons Service Center geen sprake. Bij gecompliceerde reparaties wordt altijd op voorhand een vrijblijvende prijsopgave gemaakt zodat je weet waar je aan toe bent. Overige reparaties worden door ons deskundig personeel in de winkel beoordeeld en krijgt u vooraf een richtprijs van de reparatiekosten. Mochten onze horlogemakers achteraf het idee hebben dat hiervan te veel zal worden afgeweken of treden er tijdens de reparaties nieuwe complicaties op? Wij nemen altijd eerst contact op alvorens er kosten worden gemaakt die niet zijn besproken.

Reparaties Horloges

Mocht je een horloge in bezit hebben wat toe is aan reparatie en hierover meer informatie willen ontvangen? Kom langs in een van onze winkels in Velp of Nijmegen of vul onderstaand formulier in met jouw specifieke vraag.