Inkoop

Horloges


Wil jij jouw horloge verkopen of inruilen?

Dit is zeker mogelijk. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten van de juiste merken. Uiteraard ben jij van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in onze winkel in Velp (Gld) voor de verkoop van jouw horloge. Hier is ons deskundige personeel beschikbaar om uw producten in een veilige omgeving te beoordelen.

Daarnaast kun je ook onderstaand contactformulier invullen ter beoordeling van jouw horloge. Vul deze zo compleet mogelijk in en voeg, indien aanwezig, maximaal 4 foto’s toe ter beoordeling. Wij zullen vervolgens binnen 48 uur contact opnemen.


Bij het verkopen van jouw horloge is legitimatie verplicht.

Wil je jouw horloge inruilen op een specifiek model uit onze collectie? Vermeld dit a.u.b. onder bij bericht & informatie.
Inkoop Rolex Horloges Paul van Zeeland juwliers

 

 

Goud & Zilver

Goud & Zilver inkoop banner

Ook voor inkoop van edelmetalen kun je bij Paul van Zeeland juweliers terecht. In onze winkels in Velp & Nijmegen ben je van harte welkom om in een veilige omgeving jouw edelmetalen te laten beoordelen. Wij zijn in staat om jouw goud en zilver te controleren op gehalte en gewicht om jou een eerlijk bedrag te bieden gebaseerd op de meest actuele goudkoers.

I.v.m. de Coronamaatregelen komen wij uw edelmetalen ook afhalen. Na het invullen van het formulier, nemen wij contact met u op voor een afspraak. 

Let op: In tegenstelling tot andere goudinkopers worden jouw sieraden bij Paul van Zeeland altijd ingekocht als smeltgoud. Jouw bezittingen worden niet opnieuw aangeboden in onze winkels in tegenstelling tot andere opkopers.

Bij het verkopen van goud en/of zilver is legitimatie verplicht.

[powr-form-builder id="225fb6e8_1585225791"]