Horloges

Breitling Service Center

Sinds 2004 is Paul van Zeeland Juweliers gecertificeerd Service Center van Breitling. Deze prestigieuze horloges repareren wij in ons atelier gelegen aan ons winkelpand in Velp. Naast het repareren van Breitling zijn wij ook gecertificeerd in diverse andere kwalitatief hoogstaande horlogemerken zoals o.a. Cartier, Omega, Baume en Mercier, Rado & Tag Heuer.

Service is al jarenlang een enorm belangrijk element binnen onze bedrijfsvoering. Het moderne atelier waar dagelijks 5 gekwalificeerde horlogemakers werkzaam zijn is juist wat Paul van Zeeland juweliers zo uniek maakt. Bijna alle reparaties kunnen op locatie worden uitgevoerd met originele onderdelen en hoeven niet te worden opgestuurd. Dit heeft uiteraard een positief effect op de duur maar ook prijs van de reparatie.

Certificaat Breitling Horlogemaker Paul van Zeeland
Certificaat Breitling Horlogemaker Paul van Zeeland

 

Wij repareren altijd voor een scherp tarief en zijn hierin volledig transparant. Wanneer horloges worden aangeboden ter reparatie wordt dit deskundig beoordeeld en ontvang je hiervan vooraf een prijsopgave. Deze prijsopgave is volledig vrijblijvend en kosteloos.

Mocht je een horloge in bezit hebben wat toe is aan reparatie en hierover meer informatie willen ontvangen? Kom langs in een van onze winkels in Velp of Nijmegen of vul onderstaand formulier in met uw specifieke vraag.


 

Reparaties

Het Service Center van Paul van Zeeland Juweliers, gelegen aan het winkelpand in Velp staat bekend om zijn certificering voor vele hoogwaardige horlogemerken. Dit betekent echter niet dat dit de enige horloges zijn die door ons worden gerepareerd. Wij repareren horloges in ieder segment en kunnen de meest eenvoudige tot de meest gecompliceerde horlogereparaties uitvoeren.

Het vervangen van een batterij, een gebroken glas of het herstellen van een sluiting zijn allemaal relatief eenvoudige reparaties die wij op korte termijn, tegen een gunstig tarief kunnen uitvoeren. Omdat alles in eigen beheer wordt gedaan (afgezien van garantiegevallen) hoeft niets te worden opgestuurd en worden vrachtkosten al uitgesloten.

Van verrassingen achteraf is bij ons Service Center geen sprake. Bij gecompliceerde reparaties wordt altijd op voorhand een vrijblijvende prijsopgave gemaakt zodat je weet waar je aan toe bent. Overige reparaties worden door ons deskundig personeel in de winkel beoordeeld en krijgt u vooraf een richtprijs van de reparatiekosten. Mochten onze horlogemakers achteraf het idee hebben dat hiervan te veel zal worden afgeweken of treden er tijdens de reparaties nieuwe complicaties op? Wij nemen altijd eerst contact op alvorens er kosten worden gemaakt die niet zijn besproken.

Reparaties Horloges

Mocht je een horloge in bezit hebben wat toe is aan reparatie en hierover meer informatie willen ontvangen? Kom langs in een van onze winkels in Velp of Nijmegen of vul onderstaand formulier in met jouw specifieke vraag.


 

Batterij + Waterdicht

Heb je een horloge waarvan de batterij vermoedelijk leeg is?

Geen probleem, wij vervangen deze graag in ons atelier. Ook wanneer je een horloge hebt wat waterdicht is kunnen wij in deze behoefte voorzien. Van deze waterdichte horloges waarvan de batterij is vervangen kunnen wij naderhand in ons atelier weer opnieuw op de waterdichtheid testen.

Wij beschikken over de benodigde apparatuur en techniek om er voor te zorgen dat je zorgeloos weer op vakantie kunt met het horloge.

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Rolex Waterdicht Maken Paul van Zeeland

 

Wat betekent ATM?

Op waterdichte horloges staan soms verschillende aanduidingen die een bepaalde vorm van waterdichtheid impliceren. Hieronder vind je wat bepaalde aanduidingen beteken en wat je van dit horloge mag verwachten.

Water Resistant Horloges zijn enkel spatwaterdicht
3ATM, 3BAR, 30 meters Horloges zijn bestand tegen spatwater zoals bij handen wassen
5ATM, 5BAR, 50 meters Horloges zijn bestand tegen vallend water zoals bij douchen
10ATM, 10BAR, 100 meters Horloges zijn geschikt om mee te zwemmen
20ATM, 20BAR, 200 meters Horloges zijn geschikt om mee te duiken

 


Polijsten

Een horloge is een gebruiksvoorwerp en dit betekent dat bij het dragen een horloge altijd aan slijtage onderhevig is. Hoe voorzichtig ook wordt omgegaan met een horloge, gebruikerssporen zijn onontkoombaar. Wanneer een horloge een aantal jaar intensief is gedragen kan het zo zijn dat een horloge dusdanig is beschadigd dat dit als storend wordt ervaren. Gelukkig bestaat er dan nog altijd de mogelijkheid om een horloge opnieuw te polijsten. Met de juiste techniek en het juiste materiaal kan vrijwel ieder horloge volledig in eren hersteld worden.

Bij Paul van Zeeland Juweliers zijn wij gespecialiseerd in het polijsten van vrijwel alle soorten horloges.

Heb je een horloge waarvan jij denkt dat een polijstbeurt geen kwaad kan? Kom dan langs in een van onze winkels voor een vrijblijvende prijsopgave. Of vul onderstaand formulier in.

Horloge Band Polijsten Paul van Zeeland

 

Onderdelen

Horloges worden regelmatig blootgesteld aan schades en gebruikerssporen. Een horloge opfrissen kan al met het vervangen van beschadigde onderdelen. Van bepaalde horlogemerken beschikken wij over een grote voorraad van onderdelen. Ben je op zoek naar een losse horlogeband, sluiting, end-link, lunetten, schakel of wijzerplaat? Wij kunnen dit in sommige gevallen uit voorraad leveren. Met name van Breitling en Rolex zijn vele onderdelen voorradig. Neem bij interesse of specifieke verzoeken contact op via onderstaand formulier.

Horloge Onderdelen Schakel Wijzerplaat Paul van Zeeland