Koopzondagen
12:00 – 17:00 uur
Altijd 60.000 betaalbare sieraden op voorraad
2 filialen: Nijmegen & Velp
Eigen reparatie atelier & ontwerp studio
De goedkoopste horlogebatterijtjes
Koopzondagen
12:00 - 17:00
Menu

Horloges

Een horloge kopen? Dat doe je bij Paul van Zeeland Juweliers!

Al meer dan 60 jaar(!) is Paul van Zeeland Juweliers hét adres voor een nieuw horloge. Op zoek naar een sportief horloge, digitaal horloge óf een gouden horloge? Bij ons vindt u het allemaal! In onze drie filialen vindt u onder andere horloges van Movado, Emporio Armani, Fossil, DKNY, Diesel, Tissot, Rado, Tommy Hilfiger, Skagen, Seiko, Pulsar, Hamilton en Marc By Marc Jacobs.

Goed advies én heel veel horloge-kennis

Onze passie in combinatie met een berg ervaring zorgt ervoor dat wij u altijd van gedegen advies kunnen voorzien bij aankoop van een horloge. Wij vertellen u graag over de verschillende horlogemerken en mogelijkheden binnen ons assortiment. Wij geven u goed en gedegen advies en helpen u graag met de keuze.

Een horloger met Service met een hoofdletter S

Wij schrijven het woord Service niet voor niets met een hoofdletter S, bij ons geniet u namelijk altijd van Service. Echte Service en eerlijke Service, daar staan wij voor! Op alle horloges die bij ons gekocht zijn krijgt u standaard één jaar garantie op het uurwerk. Binnen de garantietermijn lossen wij klacht óf probleem (indien mogelijk en redelijk) altijd kosteloos op. Mocht er buiten de gestelde garantietermijn onverhoopt iets mis zijn met uw horloge, dan kunt u ook rekenen op onze Service. Wij lossen uw probleem of klacht altijd zo goed én goedkoop mogelijk voor u op. Bovendien worden alle horloges gerepareerd in onze eigen reparatie-atelier waardoor profiteert van goede en goedkope Service én u ook niet onnodig lang hoeft te wachten op uw reparatie.

Vragen over een horloge? Neem contact met ons op

Meer weten over onze collectie of een specifieke vraag? Neem contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen!