Koopzondagen
12:00 – 17:00 uur
Altijd 60.000 betaalbare sieraden op voorraad
2 filialen: Nijmegen & Velp
Eigen reparatie atelier & ontwerp studio
De voordeligste horlogebatterijtjes
Koopzondagen
12:00 - 17:00
Menu

Horlogeworkshops

Horlogemaker voor een dag

U bent horloge fanaat en wilt meer weten over uw uurwerk. Bij ons is het mogelijk om voor 1 dag jezelf horlogemaker te voelen. Neem contact op met Paul van Zeeland.

Tijdens een workshop van 1 dag leert u precies wat er allemaal voor nodig is om uw uurwerk in topconditie te houden.

Wat klanten vinden van onze workshop

Wat een dag, wat een vakkennis, wat een ervaring en geduld, wat een eer om deze workshop in dit horloge-service center mee te mogen maken! Zwaar onder de indruk had ik reeds mijn pet voor jullie afgenomen en beseft dat de jarenlange ervaring en gedegen opleiding niet even in een dagje ingehaald kan worden! Mijn dank voor de inzet en het geduld mijn vele vragen te beantwoorden en zelfs ver na het geplande einde van de dag nog de tijd te nemen voor een demonstratie oliegeven en mijn vingeroefening eens kritisch door te nemen.
Jullie hebben ons daarbij meer dan duidelijk gemaakt dat after-sales service bij “Paul van Zeeland” niet alleen in goede handen is, maar zijn geld ook meer dan waard is: onderdelen voor vele merken voorradig, indrukwekkend atelier bemand door een team dat elkaar kan aanvullen en ad-hoc aktie onderneemt. Voor mij persoonlijk een dag waar ik vorig jaar reeds stilletjes op gehoopt had, maar gelukkig nu doorging nadat ik maar “op eigen houtje” maar een paar huis-tuin-en-keuken horloges had gedemonteerd als voorbereiding. Het moge duidelijk zijn dat mijn vele vragen naast algemene interesse mede uit deze eerste kennismaking met jullie specialisme voortkwam.

Tsjá een heerlijke dag, perfecte ontvangst en verzorging , persoonlijke aandacht: een ware promotie de kwaliteits-horloges die jullie voeren en de after-sales. Onze concentratie en plezier overdag blijkt wel uit de foto bijgaand, maar vooral door het dansje dat wij als “Breiting Brothers” ’s avonds opvoerden met passende Breitling petten op en Hamilton band met het familie-zakhorloge eraan

In de hoop dat jullie deze workshop samen met Watching ook voor andere liefhebbers zullen blijven organiseren, en het verlies van 3 palveertjes zullen overleven, wensen Bastiaan en ik jullie nog vele prettige dagen, veel succes en een goede toekomst voor alle medewerkers van “Paul van Zeeland”.

Met horloge-knutselaars groet,

Piet Oosterhaven