Breitling Service Center

Sinds 2004 is Paul van Zeeland Juweliers gecertificeerd Service Center van Breitling. Deze prestigieuze horloges repareren wij in ons atelier gelegen aan ons winkelpand in Velp. Naast het repareren van Breitling zijn wij ook gecertificeerd in diverse andere kwalitatief hoogstaande horlogemerken zoals o.a. Cartier, Omega, Baume en Mercier, Rado & Tag Heuer.

Service is al jarenlang een enorm belangrijk element binnen onze bedrijfsvoering. Het moderne atelier waar dagelijks 5 gekwalificeerde horlogemakers werkzaam zijn is juist wat Paul van Zeeland juweliers zo uniek maakt. Bijna alle reparaties kunnen op locatie worden uitgevoerd met originele onderdelen en hoeven niet te worden opgestuurd. Dit heeft uiteraard een positief effect op de duur maar ook prijs van de reparatie.

Certificaat Breitling Horlogemaker Paul van Zeeland
Certificaat Breitling Horlogemaker Paul van Zeeland

 

Wij repareren altijd voor een scherp tarief en zijn hierin volledig transparant. Wanneer horloges worden aangeboden ter reparatie wordt dit deskundig beoordeeld en ontvang je hiervan vooraf een prijsopgave. Deze prijsopgave is volledig vrijblijvend en kosteloos.

Mocht je een horloge in bezit hebben wat toe is aan reparatie en hierover meer informatie willen ontvangen? Kom langs in een van onze winkels in Velp of Nijmegen of vul onderstaand formulier in met uw specifieke vraag.