Koopzondagen
12:00 – 17:00 uur
Altijd 60.000 betaalbare sieraden op voorraad
2 filialen: Nijmegen & Velp
Eigen reparatie atelier & ontwerp studio
De voordeligste horlogebatterijtjes
Koopzondagen
12:00 - 17:00
Menu

ZINZI Horloges

Zinzi is opgericht in 2003 en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal fashion merk. Zinzi houdt van fun, fashion, vrouwelijk en betaalbare luxe. In eerste instantie met een collectie zilveren sieraden, maar later ook met horloges en nu zelfs ook met 14 krt gouden sieraden. De horlogelijn van Zinzi is trendy en heel populair. Mede dankzij  haar  ambassadrices Kim Feenstra, Fatima Moreira de Melo. Sinds het najaar van 2017 is Lieke Martens aan dit team toegevoegd. Zinzi ontwerpt betaalbare trendy kwaliteits dames horloges. Altijd met een Japans quartz uurwerk, een geheel stalen kast, sterk mineraal glas en 5atm waterbestendig (dat wil zeggen regen en spatwater dicht)

ZINZI Retro Horloges

De Zinzi Retro dames horloges zijn klassiek, trendy en tijdloos tegelijk. Geïnspireerd  op de ‘seventies’, maar met de bekende ZINZI touch ontworpen. Het extra dunne Japanse uurwerk met datum en de platte ronde stalen zilverkleurige kast ( 38 mm) zorgen voor een elegante en fashionable look. De horlogebanden, in stainless steel mesh of van handgemaakt leer, zijn eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. Leuke details zijn de roze Zinzi secondewijzer, de speelse ronde dag-aanduiding en de subtiele roze puntjes op de wijzerplaats om de seconden aan te geven.

ZINZI Roman Horloges

De Roman dames horloges zijn een maatje kleiner dan het populaire Zinzi Retro watch horloge. Met zijn extra platte geheel stalen kast van 34 mm, oogt dit horloge trendy op de dunnere pols. De sierlijke romeinse cijfers geven de wijzerplaat een tijdloos karakter. Ook hier zijn de de stainless steel mesh band of handgemaakte leren banden, makkelijk te verwisselen. Net zoals bij het Retro horloge, leuke details in de vorm van een roze secondewijzer,  speelse ronde dag-aanduiding en de subtiele roze puntjes op de wijzerplaats om de seconden aan te geven.

ZINZI Lady HorlogesDe Lady dames horloges zijn de kleinste van alle ZINZI horloges. De extra platte geheel stalen kast is 28 mm. De steenless steel mesh band van 14 mm breed is makkelijk te verwisselen door het handige schuimstysteem. Ook hier weer een roze ZINZI secondewijzer en subtiele roze puntjes om de secondes aan te duiden.

ZINZI with Love Horloges

De mooie With Love dameshorloges zijn geheel in staal. Met een opvallende 38 mm kast en een stoer band.  Naast de roze ZINZI secondewijzer een klein hartje op de wijzerplaat. De luxe versie heeft witte crystals in de rand van de kast.

Traveller Collectie.

De Traveller Watch collectie is een nieuw stoer model met niet één, maar twee tijdsaanduidingen.

ZINZI Horlogebanden voor Retro en Roman horloges

Verwisselbare horlogebanden die perfect passen aan de ZINZI Retro en Roman horloges. Trendy stainless steel meshbanden en handgemaakte leren banden in hippe kleuren. De aanzet is 18 mm breed en  erg eenvoudig  te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. Koop een extra horlogebandje en maak je eigen unieke horloge afgestemd op je outfit van de dag. De binnenkant van de leren horlogebanden zijn ZINZI roze. Je wordt al vrolijk bij het omdoen!

Neem voor vragen contact met ons op of kom langs in Velp of Nijmegen.