Koopzondagen
12:00 – 17:00 uur
Altijd 60.000 betaalbare sieraden op voorraad
2 filialen: Nijmegen & Velp
Eigen reparatie atelier & ontwerp studio
De voordeligste horlogebatterijtjes
Koopzondagen
12:00 - 17:00
Menu

Ontwerp

Persoonlijk sieradenontwerp

Naast een enorm aanbod aan sieraden in alle soorten en maten, biedt Paul van Zeeland ook de mogelijkheid om een sieraad te laten ontwerpen. Eigenlijk alles is mogelijk om te laten maken. Heeft u zelf een idee voor uw persoonlijke sieraad? Dan is de meestergoudsmid van Paul van Zeeland de aangewezen persoon om uw ideeën te creëren tot een prachtig sieraad.

Een sieraad met een persoonlijk verhaal

Bij het ontwerpen van sieraden vinden we het belangrijk het persoonlijke verhaal van onze klanten te horen. De dingen die voor u persoonlijk belangrijk zijn, vormen vaak de basis voor het ontwerp van onze goudsmid.Gaat uw voorkeur uit naar een speciaal ontworpen sieraad, dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek met een van de goudsmeden. Daarin kunt u al uw wensen aangeven.

Geef uw oude sieraad een nieuw leven!

Heeft u zelf al ideeën of ergens een voorbeeld gezien? Of wilt u graag een bestaand sieraad verwerken in iets nieuws? Onze goudsmid snapt heel goed waar uw wensen over gaan en heeft vaak aan een half woord voldoende om een duidelijk beeld te kunnen vormen. Hij is niet alleen meester met edelmetalen en edelstenen, maar ook meester in het vertalen van gevoelens en emoties in een persoonlijk ontwerp.

De prijs van een ontworpen sieraad is afhankelijk van de uitvoering en van de gebruikte materialen. Voor elk ontwerp geldt dat we de prijs vooraf aan u voorleggen en daarna beslist u. Tot dat moment is alles vrijblijvend.