Koopzondagen
12:00 – 17:00 uur
Altijd 60.000 betaalbare sieraden op voorraad
2 filialen: Nijmegen & Velp
Eigen reparatie atelier & ontwerp studio
De voordeligste horlogebatterijtjes
Koopzondagen
12:00 - 17:00
Menu

Movado Horloges

Een Zwitsers precisie uurwerk met  prachtige vormgeving.

Het Zwitserse horloge merk Movado is wereldberoemd en staat voor artisticiteit, innovatie en vakmanschap. Het in 1881 opgerichte bedrijf wil de grenzen verleggen van modern design en daarbij het maken van horloges tot een kunstvorm verheffen.

Waar komt Movado vandaan?

De naam Movado betekent beweging en het merk is dan ook steeds in beweging geweest, altijd veranderend, altijd vernieuwend, altijd vooruit. Deze zoektocht naar innovatie, heeft het bedrijf tot één van ’s werelds beste horlogemakers gemaakt.

Nathan George Horwitt (1898-1990) is de ontwerper van het beroemde  Movado Museum Watch. Dit bijzondere horloge met zwarte wijzerplaat met enkel twee wijzers en een stip op 12 uur, is het eerste horloge dat ooit is toegelaten tot de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York. De stip op twaalf uur staat symbool voor de zon midden op de dag. De wijzers symboliseren de bewegingen van de aarde.

Movado Edge

Een nieuwe lijn van Movado heet Movado Edge. De ontwerper Yves Béhar is hiervoor door Movado aangetrokken. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een vernieuwend strak en elegant ontwerp. De stip op 12 uur, kenmerk voor Movado horloges, is gebleven maar in dit horloge als 3D variant verwerkt. Hierdoor rijst de stip als een ster uit de wijzerplaat. De lijnen op de buitenste rand van de wijzerplaat zijn bedoeld als ode aan de zonnestralen.

Movado bij Paul van Zeeland Juweliers in Velp of Nijmegen

Dat Movado niet zo maar een horloge merk is mag duidelijk zijn. Bij van Zeeland Juweliers verkopen wij een ruime collectie van dit prachtige design horloge. Kwarts, mechanisch, dames, heren, staal, pvd verguld, Bi-color, gekleed, sportief of businessstyle. Er is keuze genoeg. Kom gerust langs in Velp of Nijmegen. Wij zijn benieuwd of u net zo enthousiast wordt of misschien al bent over Movado, als wij dat zijn. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hieronder enkele afbeeldingen van horloges uit onze Movado collectie.