Workshops

Dagelijks wordt de kennis die onze gekwalificeerde horlogemakers hebben toegepast in de praktijk bij de reparaties die zij uitvoeren in ons atelier. Echter vinden het onze horlogemakers het ook erg leuk om deze kennis te delen met liefhebbers van horloges of van het vak horlogemaker. Om deze reden openen wij één maal per jaar de deuren van ons atelier voor een geselecteerd gezelschap liefhebbers voor een kijkje in onze keuken.

Een volledig verzorgde workshop in ons atelier in Velp waar een groep van horlogeliefhebbers een dag wordt meegenomen in het werk als horlogemaker. Er wordt meegelopen met de dagelijkse bezigheden van onze werknemers om zo een beeld te krijgen van het vak horlogemaker.

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het vak worden er in de workshops daadwerkelijk uurwerken beschikbaar gesteld om deze te demonteren, monteren en vervolgens goed werkend te krijgen. Dit uiteraard onder toeziend oog van de ervaringsdeskundige en met de juiste materialen.

Workshop Horlogemaker Paul van Zeeland Gelderland

Ben je liefhebber van horloges en heb je altijd al willen weten hoe het werk op ons atelier er aan toe gaat? Of ken jij iemand die heel gelukkig zal worden van deze workshop? Schrijf jezelf, of iemand aan wie jij dit als cadeau wilt geven, via onderstaand formulier en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen over de eerstvolgende workshop.

Let op! Er is veel animo voor de jaarlijkse workshops in ons atelier dus wees er snel bij!