Koopzondagen
12:00 – 17:00 uur
Altijd 60.000 betaalbare sieraden op voorraad
2 filialen: Nijmegen & Velp
Eigen reparatie atelier & ontwerp studio
De goedkoopste horlogebatterijtjes
Koopzondagen
12:00 - 17:00
Menu
02 augustus

Wegwerkzaamheden bij ons filiaal in Velp

Update per 02 augustus  2018 .

Voor ons filiaal in Velp wordt niet meer aan de hoofdweg gewerkt. Wij zijn, zoals u van ons gewend bent, geopend én bereikbaar. Er wordt nog wel zijdelings aan de weg gewerkt. dit heeft geen invloed meer op de bereikbaarheid. U kunt vanuit Arnhem weer de afslag nemen om de parallelweg op te rijden. Op de parallelweg bent u als auto te gast op het fietspad. Voor het filiaal zijn nu aan de linkerkant diverse parkeerplaatsen gemaakt.

1. Route Arnhem: Via de Velperweg. Passer de kruising Bronbeeklaan, volg de weg onder de A12 door. Na 200 meter kunt u de parallelweg weer op om de parkeerplaats van Paul van Zeeland Juweliers bereiken.

2. Route Rozendaal: Op de rotonde vanaf Rozendaal wordt het verkeer nog gehinderd als u de tweede afslag neemt. Het advies is om op de rotonde de eerste afslag te nemen. Dan volgt u de weg naar De Del. Deze volgt u tot het einde en dan slaat u linksaf de Berg en Heideweg op. Volg deze weg tot onderaan de kruising. Daar slaat u linksaf en zit u weer op de Arnhemsestraatweg. Na 100 meter kunt u weer de afslag nemen om de parallelweg op te rijden. Op de parallelweg bent u als auto te gast op het fietspad. Voor het filiaal zijn nu aan de linkerkant diverse parkeerplaatsen gemaakt.
3. Route Rheden: Vanuit Rheden (Zuthpensestraatweg). Rij door het dorp tot aan de nieuwe rotonde Nordlaan, Daalhuizerweg. Neem de 2e afslag op de rotonde. Rij voor het pand langs en neem de toegang naar de parallelweg en u kunt zo de parkeerplaats van Paul van Zeeland Juweliers oprijden.
4. Route Presikhaaf: Volg de Larensteinselaan. Direct na het passeren van de spoorwegovergang bij de Lidl rechtdoor tot de rotonde. neem de 3e afslag.Rij voor het pand langs en neem de toegang naar de parallelweg en u kunt zo de parkeerplaats van Paul van Zeeland Juweliers bereiken.