Koopzondagen
12:00 – 17:00 uur
Altijd 60.000 betaalbare sieraden op voorraad
2 filialen: Nijmegen & Velp
Eigen reparatie atelier & ontwerp studio
De goedkoopste horlogebatterijtjes
Hemelvaart geopend
12:00 - 17:00
Menu
23 mei

Wegwerkzaamheden bij ons filiaal in Velp

Update per 23 juni 2018 .

Voor ons filiaal in Velp wordt nog steeds aan de hoofdweg gewerkt. Wij zijn, zoals u van ons gewend bent, geopend én bereikbaar. Onderstaand een viertal routebeschrijvingen om ons filiaal te bereiken. Voorheen waren we bereikbaar via de opengehouden busbaan. Deze mogelijkheid kan aankomende weken niet gebruikt worden omdat de weg tussen het viaduct van de A12 en onze winkel er helemaal uit gaat voor de komende weken. Volgt u onderstaande routes en wij blijven bereikbaar.

1. Route Arnhem: Via de Velperweg. Neem op de kruising Bronbeeklaan, rechts de afslag Remagenlaan. Rijdt over het spoor en neem bij de stoplichten de afslag links naar de Larensteinselaan. Volg de Larensteinselaan. Direct na het passeren van de spoorwegovergang bij de Lidl rechtdoor tot de nieuwe rotonde. Neem de 3e afslag. NEGEER DE VERBODEN en neem na 25 meter de toegang naar de parallelweg en u kunt zo de parkeerplaats van Paul van Zeeland Juweliers bereiken.

U mag de nieuw geteerde parallelweg vanaf de kant van de rotonde inrijden tegen het verkeer in.

2. Route Rozendaal: Op de rotonde vanaf Rozendaal neem de 2e afslag richting Daalhuizerweg, onderaan bij de kruising Schonenbergsingel sla linksaf, daarna direct rechtsaf de Dillenburglaan in. Onderaan gaat u rechtsaf en neem de 2e afslag op de rotonde. Negeer de verboden en neem na 25 meter de toegang naar de parallelweg en u kunt zo de parkeerplaats van Paul van Zeeland Juweliers oprijden.
3. Route Rheden: Vanuit Rheden (Zuthpensestraatweg). Rij door het dorp tot aan de nieuwe rotonde Nordlaan, Daalhuizerweg. Neem de 2e afslag op de rotonde. Negeer de verboden en neem na 25 meter de toegang naar de parallelweg en u kunt zo de parkeerplaats van Paul van Zeeland Juweliers oprijden.
4. Route Presikhaaf: Volg de Larensteinselaan. Direct na het passeren van de spoorwegovergang bij de Lidl rechtdoor tot de rotonde. neem de 3e afslag. Negeer de verboden en neem na 25 meter de toegang naar de parallelweg en u kunt zo de parkeerplaats van Paul van Zeeland Juweliers bereiken.