Extra openingstijden!
Bekijk bij welke filialen
Altijd 60.000 betaalbare sieraden op voorraad
2 filialen: Nijmegen & Velp
Eigen reparatie atelier & ontwerp studio
De goedkoopste horlogebatterijtjes
Extra openingstijden!
Bekijk bij welke filialen
Menu
13 maart

Wegwerkzaamheden bij ons filiaal in Velp

Vlakbij ons filiaal in Velp wordt momenteel aan de weg gewerkt. Wij zijn, zoals u van ons gewend bent, geopend én bereikbaar. Onderstaand een drietal routebeschrijvingen om ons filiaal te bereiken.

1. Route Arnhem: Via de Velperweg richting de Arnhemsestraatweg doorrijden. De borden geven aan dat de weg is afgezet maar via deze weg is Paul van Zeeland gewoon te bereiken. De parallelweg biedt zoals gewoonlijk toegang tot het pand van Paul van Zeeland.
2. Route Rozendaal: Op de rotonde vanaf Rozendaal neem de 1e afslag richting Chopinlaan/De Del/Berg en Heideweg, onderaan bij de kruising sla linksaf naar Arnhemsestraatweg om vervolgens de parallelweg op te rijden richting Paul van Zeeland.
3. Route Rheden: Vanuit Rheden (Zuthpensestraatweg) neem de 1e afslag op de rotonde richting Rozendaal via de Beekhuizenseweg/Beukenweg/Ringallee, vervolgens op de 3e rotonde bij garage Jelsma neem 2e afslag en volg route 2 Rozendaal.
4. Route Presikhaaf: Direct na het passeren van de spoorwegovergang bij de Lidl linksaf slaan richting Rozenhagelaan volgen tot Arnhemsestraatweg en hier de verplichte rijrichting volgen op de parallelweg.