Koopzondagen
12:00 – 17:00 uur
Altijd 60.000 betaalbare sieraden op voorraad
2 filialen: Nijmegen & Velp
Eigen reparatie atelier & ontwerp studio
De voordeligste horlogebatterijtjes
Koopzondagen
12:00 - 17:00
Menu

Trouwringen

Trouwringen van Aller Spanninga

Gefeliciteerd, jullie hebben besloten om te gaan trouwen. Een hele bijzondere gebeurtenis die vraagt om prachtige ringen. Bij Paul van Zeeland Juweliers verkopen wij trouwringen van Aller Spanninga. Aller Spanninga heeft namelijk alles in huis om jullie wensen te vertalen naar ringen die het waard zijn om jullie liefde te bezegelen. Het atelier van Aller Spanninga is Nederlands enige, oudste en grootste trouwringenatelier. Steeds met oog voor trends, mode en innovatie. De liefde en passie voor het vak weerspiegelen zich in deze topproducten.

Een trouwring staat voor eeuwige verbondenheid tussen jou en je toekomstige echtgeno(o)t (e). Een cirkel zonder tijd en zonder eind die oneindigheid symboliseert. Jullie ringen moeten daarom natuurlijk met zorg worden uitgekozen, eigentijds zijn, maar ook nog bij jullie passen wanneer jullie samen het 50 jarige jubileum vieren. Mogelijkheden zijn er in overvloed,( wit) gouden trouwringen, meerkleurige trouwringen, kostbare trouwringen, maar ook goedkopere, zilveren trouwringen, trouwringen met diamant… Wanneer je specifieke wensen hebt, bestaat er ook nog een mogelijkheid om de goudsmid ringen te laten ontwerpen.

Mogelijkheden voor trouwringen;

Gaan jullie voor een set? Trouwringen hoeven tegenwoordig niet meer identiek te zijn aan elkaar. Er wordt steeds meer gekeken naar wat het beste bij de karakters, de levenswijze en de huidskleur van de beide partners past. De ringen kunnen dan door kleine aanpassingen toch matchend aan elkaar worden gemaakt.
Kiezen jullie uit de bestaande collectie of gaan jullie voor een eigen ontwerp?

Voor welk materiaal kiezen jullie voor trouwringen?

Goud, geel wit, rosé, platina, palladium of zilver? Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.
Wat is jullie stijl? Aanpassingen zijn altijd mogelijk. Denk hierbij aan een edelsteen, een speciale inscriptie of zelfs een vingerafdruk. Verschillende edelstenen hebben een symbolische waarde. De robijn staat bijvoorbeeld symbool voor het hart, de diamant als baken van een onverwoestbare liefde en aquamarijn voor een gelukkig huwelijksleven. Traditioneel wordt er vaak gekozen voor de naam van de partner en de trouwdatum als inscriptie. Maar denk ook eens aan een korte quote van jullie lievelingsnummer, elkaars koosnaampje of levensmotto.

Wat is jullie budget voor trouwringen?

Afhankelijk van het materiaal, het gewicht, diamant en bewerkingen kunnen de prijzen behoorlijk uiteen lopen. Denk er daarom over na wat jullie uit willen geven.
Hebben jullie over al deze vragen nagedacht, of willen jullie je graag laten inspireren of adviseren? Kom dan langs in één van onze winkels.