Personal online shopping

Personal online shopping bij Paul van Zeeland Juweliers

Allereerst; wat fijn dat u een kijkje neemt op deze pagina. Zoals bekend zijn onze winkels tot en met 19 januari dicht. In de tussentijd willen we uiteraard dat u kunt genieten van onze service. En daarom hebben we iets bedacht; een online feestdagenloket. Helemaal volgens de COVID-richtlijnen.

Hoe werkt het online feestdagenloket?

Onderaan deze pagina vindt u een kalender. Via deze kalender kunt u kiezen voor filiaal Nijmegen of Velp, daarna kunt u een tijdsblok selecteren en een online afspraak maken van maximaal 30 minuten.

Daarnaast kiest u een contactvorm; Videobellen via Whatsapp of een ZOOM-meeting. Als u kiest voor de optie ZOOM-meeting dan versturen wij u per mail een link. Via deze link komt u in de meeting.

Aanvullend stellen wij u een aantal vragen. Op basis van de door u gegeven antwoorden maken wij een selectie uit het assortiment. We zorgen ervoor dat deze selectie klaar ligt voordat de afspraak begint. Wij stellen u de volgende vragen;

  • We zijn benieuwd naar het type product dat u zoekt; gaat het om een horloge, sieraad, klok of een ander cadeau. Probeer dit zo concreet mogelijk te beschrijven. Dan kunnen wij u het beste helpen.
  • We vragen u om het product zo specifiek mogelijk te beschrijven. Denk hierbij aan het materiaal (goud, zilver, metaal, leer), de vorm, afmeting, etc.
  • Voor wie bent u op zoek naar een cadeau; een man, vrouw óf kind. Mocht u het relevant vinden dan vernemen wij graag de leeftijd.
  • En last but not least; zijn we benieuwd naar het bedrag dat u ongeveer uit wil geven.

Als u besluit om een product aan te kopen dan sturen wij u ons bankrekeningnummer, een ordernummer én het bedrag zodat u het over kan maken.

Zodra het bedrag binnen is op onze bankrekening gaan wij over tot bezorging of verzending. Daarvoor gelden de volgende richtlijnen;

  • Aankopen worden in regio Arnhem / Nijmegen gratis bezorgd. Woont u niet in deze regio? Dan is de bezorging op aanvraag.
  • Aankopen kunnen per post worden verzonden. Echter kunnen wij niet garanderen dat u de artikelen voor Kerstmis ontvangt in verband met drukte bij de post. 

Uiteraard pakken wij het pakketje mooi in zoals u van ons gewend bent!

De producten die aangekocht zijn via het feestdagenloket mogen geruild worden tot en met 1 februari 2021.