COVID

Q&A voor veel gestelde vragen rondom COVID-19 en de lockdown

Allereerst; wat fijn dat u een kijkje neemt op deze pagina. Zoals bekend is onze winkel tot en met 19 januari dicht. In de tussentijd willen we uiteraard dat u kunt genieten van onze service. Op deze pagina vindt u informatie over reparaties, bestellingen én vertellen wij u alles over ons Online Feestdagenloket waar u alsnog (geheel COVID-proof) uw kerstinkopen kan doen.

Reparaties

Heeft u op dit moment een sieraad of horloge bij ons in reparatie liggen? Dan mag u het artikel op komen halen in ons filiaal (Nijmegen of Velp). Voordat u komt moet u in verband met COVID een afspraak maken via ons afhaalloket. We zijn druk bezig om dit technisch te regelen, mocht u haast hebben met het afhalen van uw reparatie dan adviseren wij u om even te bellen voordat u komt. Voor filiaal Nijmegen belt u: 024-322 64 17 en voor filiaal Velp belt u: 026- 3613 668.

Bestellingen

Heeft u voor de lockdown artikelen bij ons besteld en hebben wij u geïnformeerd dat het artikel bij ons binnen is gekomen? Er bestaat een mogelijkheid om de artikelen bij u te bezorgen als u woonachtig bent in regio Arnhem / Nijmegen. Mocht u buiten deze regio woonachtig zijn dan kan bezorgen alsnog op aanvraag. Verzenden per post is mogelijk maar wij kunnen niet garanderen dat de goederen voor de feestdagen binnen zullen zijn.

Let op: heeft u de door u bestelde artikelen voor 24 december nodig? Wij verzoeken u om telefonisch contact met ons op te nemen over de bezorging.

Online aankopen doen

Ook in deze tijd willen wij dat u kunt genieten van onze service! Daarom hebben wij een heus feestdagenloket geopend. De service zoals u die van ons gewend bent, maar dan digitaal. Via ons online afspraken loket maakt u een afspraak op een tijd die u uitkomt. Neem plaats achter uw computer óf telefoon. Geef aan waar we u mee kunnen helpen; prachtige oorbellen, een schitterend collier óf een mooi horloge (al het andere is ook mogelijk ;)). Én vertel ons wat uw budget is!

Wij zitten op het door u gekozen moment aan de andere kant van de lijn mét het assortiment dat past bij uw voorkeuren! Als u een keuze maakt sturen we een factuur zorgen we ervoor dat het bij u thuis wordt gebracht. Het resultaat; een prachtig ingepakt cadeau afgestemd op uw voorkeuren én u helpt een lokale ondernemer. Plan hier uw afspraak.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijk hier onze kerstfolder!