Koopzondagen
12:00 – 17:00 uur
Altijd 60.000 betaalbare sieraden op voorraad
2 filialen: Nijmegen & Velp
Eigen reparatie atelier & ontwerp studio
De voordeligste horlogebatterijtjes
Koopzondagen
12:00 - 17:00
Menu

Klokken

Klokken koop je bij Paul van Zeeland Juweliers

Paul van Zeeland Juweliers is een uurwerkspecialist. Niet alleen op het gebied van horloges maar ook op het gebied van klokken. Groot, klein, donker, licht, vriendelijke geprijsd of een limited edition; u vindt het bij Paul van Zeeland Juweliers.

Een staande klok koopt u bij Paul van Zeeland in Velp

In ons statige herenpand aan de Arnhemsestraatweg in Velp vindt u meerdere staande klokken, héél véél koekoeksklokken en wandklokken. Naast een uitgebreide collectie kunt u bij Paul van Zeeland Juweliers ook terecht voor advies én reparatie. Onze medewerkers weten alle ins en outs over onze klokken!

Mijn staande klok is kapot

Slaat uw slaande klok niet meer of is uw wandklok kapot? Bij Paul van Zeeland Juweliers kunt u terecht voor reparatie. Wij begrijpen als geen ander dat een staande klok even naar de klokkenmaker brengen niet eenvoudig is. Daarom halen wij uw klok, of een deel ervan, op indien u de klok bij ons heeft gekocht en binnen een redelijke afstand woont. Vervolgens repareren wij uw klok en brengen we hem weer netjes terug. Uiteraard kunt u ook altijd langskomen met uw wandklok of koekoeksklok als u in de buurt bent.

Vragen over uw klokkenreparatie? Neemt contact met ons op voor de mogelijkheden.