Uitgelicht

Bij Paul van Zeeland Juweliers zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve horlogemerken. Dagelijks helpen wij klanten met hun zoektocht naar een horloge naar wens. Om deze reden zien wij dagelijks ook de meest uiteenlopende modellen, merken en type horloges voorbij komen. Dit betekent echter niet dat er geen horloges zijn waar wij stijl door achterover worden geslagen. Zo nu en dan hebben wij bepaalde stukken in onze collectie die voor de liefhebber eigenlijk niet onopgemerkt mogen blijven en hier uitgelicht dienen te worden.

Platinum Rolex Day-Date 40mm Ice Blue

Het iconische horloge de Day-Date van het Zwitserse horlogehuis Rolex dat in 1956 werd geïntroduceerd en tot op de dag van vandaag nog een van de pronkstukken uit de collectie van dit merk is en welk materiaal dan ook een lust voor het oog. Dit horloge, dat zich kenmerkt door de volledige dag- en datumaanduiding die prominent zichtbaar is op de wijzerplaat, wordt  enkel geleverd in edele metalen. Goud, witgoud, Everose goud en Platinum.

Platinum horloges kom je in de regel weinig tegen, het materiaal is uiterst kostbaar en zeer zeldzaam. Het valt op door de zilverachtige witheid en levendige helderheid. Deze materiaalsoort behoort tot de dichtste en zwaarste materialen ter wereld. Paradoxaal is het juist ook weer zacht, elastisch en zeer kneedbaar. Deze eigenschappen zorgen er voor dat het bewerken en polijsten bijzonder moeilijk is en hiervoor een hoge graad van vaardigheid vereist is, maar met de meest edele metalen kunnen wel de mooiste horloges worden geproduceerd.

Bij Paul van Zeeland juweliers vinden wij dit één van de meest spraakmakende horloges die wij recentelijk in de collectie hebben gehad. Het minimalistische ontwerp van dit horloge in combinatie met dit bijzondere materiaal en de Ice Blue wijzerplaat die alleen voor Platinum horloges wordt gebruikt maakt dit een uniek stuk.

Platinum Rolex Day-Date 40mm Ice Blue

 

Rolex Submariner 116610 LV Black - Custom Made

 

Over smaak valt niet te twisten en niet bij iedereen zal het volgende horloge in de smaak vallen. Wat echter buiten kijf staat is dat het volgende horloge een uniek exemplaar is en speciaal op verzoek van een van onze klanten is gemaakt.

De Submariner van Rolex is het meest bekende duikhorloge ter wereld en dit exemplaar die sinds 2012 wordt geleverd met een groene bezel én een groene wijzerplaat is op verzoek van onze klant volledig zwart uitgevoerd. In ons atelier is het horloge helemaal uit elkaar gehaald en vervolgens doormiddel van een speciale techniek zwart gemaakt.

Het resultaat spreek voor zich. De felgroene bezel en wijzerplaat in contrast met de diepzwarte kleur van de horlogekast en de band maakt een prachtige combinatie en een horloge wat je niet snel nog eens zult tegenkomen.

Heb jij nou ook een specifieke wens, neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Custom Made Green Hulk Rolex Submariner