COVID-19 Maatregelen

Op dit moment zijn onze winkels in Nijmegen en Velp gesloten voor de reguliere verkoop. Wel is het mogelijk om in Nijmegen en Velp, na het maken van een telefonische afspraak, uw noodzakelijke reparatie te brengen of op te halen. Als het niet mogelijk is om in één van onze winkels langs te komen, bezorgen wij uw reparaties en bestellingen persoonlijk bij uw thuis.

U kunt ook online op onze website producten bestellen of boek een Personal Online Shopping Date, waarbij u via Zoom, Face time of Whatsapp videobelt met ons team uit Nijmegen of Velp. Voor de Exclusieve merken kunt u ook een Personal Online Shopping Date boeken. 

Er is een maximaal aantal personen wat tegelijkertijd in onze filialen Nijmegen en Velp wordt toegelaten. Is dit aantal bereikt dan moeten we soms vragen even te wachten. Er wordt in de winkel aangegeven waar gewacht kan worden op veilige afstand (1,5 meter) van personeel en andere personen. Bij binnenkomst willen wij u vriendelijk verzoeken uw handen te desinfecteren en een mondneus masker te dragen, als u deze niet tot uw beschikking heeft kunnen wij u hiervan voorzien. 

En natuurlijk geldt hier ook; heb je klachten? Blijf dan alsjeblieft thuis.